Bokstavene "N" og "I" i ordet "Nila" representerer sameksistensen mellom det norske og indiske.... et møte mellom eldgamle indiske smaker og tradisjoner i symbiose med norske ingredienser. Våre gjester vil befinne seg i en elegant blå/gull inspirert atmosfære.
BLÅBÆR PUFFS
Sprø indiske rundinger fylt lag på lag som gir en deilig
eksplosjon av smaker (V)
Puffy hvete. Tamarind. Yoghurt bær mint chutney. Krydret potet
mash. Karse (G,M)
SØTPOTET BONANZA
Stolt norsk søtpotet i en deilig kombinasjon med eldgamle
sørindiske krydderblandinger (V)
Karriblader. Søtpotet. Fritert grønnkål. Tamarind. Hvitløk.
Youghurt bær mint chutney (SE,MS,M)
BRUNOST I INDISK KOFTE
Tradisjonsrik brunost fra Gudbrandsdalen i en innovativ
fusjon med paneer kofte fra Delhi (V)
Brunost. Paneer. Krydret cashew-nøtt fylling. Karri. Syltet
løk. Basamatiris (M,N)
eller
BEET THE BEEF
Smeltende 48-t langtidsmarinert indrefilet av storfe i en
nydelig indisk krydderblanding med frisk norsk rødbet
Rødbert yoghurt marinade. Indrefilet av storfe. Frisk salat.
Krydret løk saus. Basmatiris (M,MS)
eller
NILA SMOKEY BUTTER CHICKEN
Norsk gårdskylling grillet i indisk steinovn og
langtidskokt i deilig karri-saus og røkelse
Kylling i langtidskokt krydret cashew-nøtt saus. Frisk salat.
Røkelse. Basmatiris (M,N)
KASHMIR TIL KONGSBERG
Brunost-is. Sitrusrose gel. Saffron mousse. Bær. Pistasj. Sprø
nøttekaramell (M,N)