SET–MENY

Bokstavene "N" og "I" i ordet "Nila" representerer sameksistensen mellom det norske og indiske.... et møte mellom eldgamle indiske smaker og tradisjoner i symbiose med norske ingredienser. Våre gjester vil befinne seg i en elegant blå/gull inspirert atmosfære.

Kokkens utvalgte set-meny

Kr. 795 per person

BLÅBÆR PUFFS Sprø indiske rundinger fylt lag på lag som gir en deilig eksplosjon av smaker (V)
Puffy hvete. Tamarind. Yoghurt bær mint chutney. Krydret potet mash. Karse (G,M)


SØTPOTET BONANZA Stolt norsk søtpotet i en deilig kombinasjon med eldgamle sørindiske krydderblandinger (V)
Karriblader. Søtpotet. Fritert grønnkål. Tamarind. Hvitløk. Youghurt bær mint chutney (SE,MS,M)


BRUNOST I INDISK KOFTE Tradisjonsrik brunost fra Gudbrandsdalen i en innovativ fusjon med paneer kofte fra Delhi (V)
Brunost. Paneer. Krydret cashew-nøtt fylling. Karri. Syltet løk. Basamatiris (M,N) eller BEET THE BEEF Smeltende 48-t langtidsmarinert indrefilet av storfe i en nydelig indisk krydderblanding med frisk norsk rødbet
Rødbert yoghurt marinade. Indrefilet av storfe. Frisk salat. Krydret løk saus. Basmatiris (M,MS) eller NILA SMOKEY BUTTER CHICKEN Norsk gårdskylling grillet i indisk steinovn og langtidskokt i deilig karri-saus og røkelse
Kylling i langtidskokt krydret cashew-nøtt saus. Frisk salat. Røkelse. Basmatiris (M,N)


KASHMIR TIL KONGSBERG
Brunost-is. Sitrusrose gel. Saffron mousse. Bær. Pistasj. Sprø nøttekaramell (M,N)


(M-Milk & lactose, V-vegetarian, VE-Vegan, S-Shellfish, E-Egg, F-Fish, So-Soy, N-Nuts (we use cashew, pistache and almonds/all our food can contain traces of nuts), CE-Celery, MS-Mustard, SE-Sesame, SU-Sulfate (all our wines contain sulfites), L-Lupine, G-Gluten & wheat)