Hovedretter
LOFOTEN MØTER KERALA
Tang og tare - en økologisk umami hele veien fra Lofoten
til Nila. Rykende torsk forkledt i bananblad kombinert med
en deilig Moilee fra Kerala
Tang og tare. Dampet torsk i kryddermarinade. Kokos.
Koriander. Frisk salat. Basmatiris (F,MS) - Kr. 385
BEET THE BEEF
Smeltende 48-t langtidsmarinert indrefilet av storfe i en
nydelig indisk krydderblanding med frisk norsk rødbet
Rødbert yoghurt marinade. Indrefilet av storfe. Frisk salat.
Krydret løk saus. Basmatiris (M,MS) - Kr. 429
NILA SMOKEY BUTTER CHICKEN
Norsk gårdskylling grillet i indisk steinovn og
langtidskokt i deilig karri-saus og røkelse
Kylling i langtidskokt krydret cashew-nøtt saus. Frisk salat.
Røkelse. Basmatiris (M,N) - Kr. 395
G.O.A.T (GREATEST OF ALL TIME) NIHARI
Norsk lammeskank langtidskokt i en eksklusiv saus slik den
i tusenvis av år har blitt servert til Maharajaen av
Lucknow
Lammeskank. Kryddersaus. Frisk ananas salat. Basmatiris (G) -
Kr. 429
BRUNOST I INDISK KOFTE
Tradisjonsrik brunost fra Gudbrandsdalen i en innovativ
fusjon med paneer kofte fra Delhi (V)
Brunost. Paneer. Krydret cashew-nøtt fylling. Karri. Syltet
løk. Basamatiris (M,N) - Kr. 365
AROMASOPP MOILEE
Smaksrik vegansk drøm med aromasopp i en nydelig Moilee fra
Kerala (VE)
Aromasopp. Brun hvitløk. Gresskar. Kokos-saus. Basamatiris
(MS) - Kr. 295