SPISEKART

Bokstavene "N" og "I" i ordet "Nila" representerer sameksistensen mellom det norske og indiske.... et møte mellom eldgamle indiske smaker og tradisjoner i symbiose med norske ingredienser. Våre gjester vil befinne seg i en elegant blå/gull inspirert atmosfære.

Forretter

TANDOORI TELEMARK Nydelig aromasopp fylt med Chevreost fra Haukeli og frisk mango grilllet i indisk steinovn (V)
Chevre. Tang og tare. Mango. Grillet aromasopp. Tomat relish. Agurk og ananas salsa (M,MS) - Kr. 195


MANGO GÅRDSKYLLING TIKKA Norsk gårdskylling møter fransk tuile i en frisk mango chutney grillet i indisk steinovn
Kylling. Krydret relish. Tuile. Mango chutney (G,M,MS) - Kr. 215


GOA SCAMPI Sjømatsdelikatessen scampi fritert i deilige smaker fra Goa-kysten
Fritert scampi i kikertmel. Mango koriander salsa. Tomat relish. Tobiko (G,M,S,MS) - Kr. 205


SØTPOTET BONANZA Stolt norsk søtpotet i en deilig kombinasjon med eldgamle sørindiske
Karriblader. Søtpotet. Fritert grønnkål. Tamarind. Hvitløk. Youghurt bær mint chutney (SE,MS,M) - Kr. 195


BLÅBÆR PUFFS Sprø indiske rundinger fylt lag på lag som gir en deilig eksplosjon av smaker (V)
Puffy hvete. Tamarind. Yoghurt bær mint chutney. Krydret potet mash. Karse (G,M) - Kr. 175

Hovedretter

LOFOTEN MØTER KERALA Tang og tare - en økologisk umami hele veien fra Lofoten til Nila. Rykende torsk forkledt i bananblad kombinert med en deilig Moilee fra Kerala
Tang og tare. Dampet torsk i kryddermarinade. Kokos. Koriander. Frisk salat. Basmatiris (F,MS) - Kr. 385


BEET THE BEEF Smeltende 48-t langtidsmarinert indrefilet av storfe i en nydelig indisk krydderblanding med frisk norsk rødbet
Rødbert yoghurt marinade. Indrefilet av storfe. Frisk salat. Krydret løk saus. Basmatiris (M,MS) - Kr. 429


NILA SMOKEY BUTTER CHICKEN Norsk gårdskylling grillet i indisk steinovn og langtidskokt i deilig karri-saus og røkelse
Kylling i langtidskokt krydret cashew-nøtt saus. Frisk salat. Røkelse. Basmatiris (M,N) - Kr. 395


G.O.A.T (GREATEST OF ALL TIME) NIHARI Norsk lammeskank langtidskokt i en eksklusiv saus slik den i tusenvis av år har blitt servert til Maharajaen av Lucknow
Lammeskank. Kryddersaus. Frisk ananas salat. Basmatiris (G) - Kr. 429


BRUNOST I INDISK KOFTE Tradisjonsrik brunost fra Gudbrandsdalen i en innovativ fusjon med paneer kofte fra Delhi (V)
Brunost. Paneer. Krydret cashew-nøtt fylling. Karri. Syltet løk. Basamatiris (M,N) - Kr. 365


AROMASOPP MOILEE Smaksrik vegansk drøm med aromasopp i en nydelig Moilee fra Kerala (VE)
Aromasopp. Brun hvitløk. Gresskar. Kokos-saus. Basamatiris (MS) - Kr. 295

Barnemeny

MANGO GÅRDSKYLLING TIKKA Norsk gårdskylling møter fransk tuile i en frisk mango chutney grillet i indisk steinovn (G,M,MS)
Kylling. Krydret relish. Tuile. Mango chutney (G,M,MS) - Kr.175


LOFOTEN MØTER KERALA Tang og tare - en økologisk umami hele veien fra Lofoten til Nila. Rykende torsk forkledt i bananblad kombinert med en deilig Moilee fra Kerala
Tang og tare. Dampet torsk i kryddermarinade. Kokos. Koriander. Frisk salat. Basmatiris (F,MS) - Kr. 175

Dessert

KASHMIR TIL KONGSBERG Brunost-is. Sitrusrose gel. Saffron mousse. Bær. Pistasj. Sprø nøttekaramell (M,N) - Kr. 185


INDIAN SUMMER BREEZE (VE) Mango rispudding. Kokosnøtt krem Sprø nøttekaramell. Bær (N) - Kr. 185


BRUNOST IS Brunost-is. Friske bær (M) - Kr. 135

Brød

Blue cheese naan (G,M,E) - Kr. 110

Truffle seaweed naan (G,M,E) - Kr. 99

Butter naan (G,M,E) - Kr. 79

Garlic naan (G,M,E) - Kr. 79

Masala naan (G,M,E) - Kr. 79

Brown Cheese Naan ( G,M,E) - Kr. 99

Tandoori roti (G) - Kr. 79

Laccha paratha (G) - Kr. 79

Gluten free naan - Kr. 99

Sideretter

Ristede krydrete poteter (M) - Kr. 79

Langtidskokt linsegryte (dal makhni) (M,N) - Kr. 89

Parmesan chicken tikka salad (M) - Kr. 89

Mint hvitløk raita (M) - Kr. 69

Pappadams combo med chutneys - Kr. 89


M-Melk, V-Vegetar, VN-Vegansk, S-Skalldyr, E-Egg, F-Fisk, So-Soya, N-Nøtter (vi bruker cashew og mandel/traces of nuts can be in all of our dishes), SEL-Selleri, SE-Sennep, SES-Sesamfrø, SU-Sulfat, L-Lupin, H-Hvete, G-Gluten