Estetisk Moderne

Nydelig Indisk

Nila er en enestående fortelling om fusjon mellom friske norske råvarer og eldgamle indiske smaker. Vårt innovative konsept er bygget på å tøye grenser for å skape en helt spesiell matopplevelse for gjestene våre.

Vår restaurant åpnet i 2022 og har allerede fått stor oppmerksomhet verden rundt. Allerede det første året fikk vi et fremragende terningkast 6 i lokalavisen og ble nominert til Byutviklingsprisen. Nila har også blitt skrevet om i et av Indias største aviser (Times of India) og har inngått et ærerikt kulinarisk partnerskap med flere av de mest anerkjente kokkemiljøene og hotellkjedene i verden.

Nytenkte Indiske Delikatesser

Omtaler i media

Take-away

Nyt den samme deilige maten i ro og mak hjemme

Ring og bestill nå
408 49 220

møt kokken din

Sakirat
Waraich

Sakirat Waraich (Insta: @dr.chef_sakirat) har bakgrunn som tannlege med en utømmelig lidenskap for mat. Hennes unike måte å la ulike mattradisjoner sameksistere ledet henne til MasterChef Norge i 2020. Hun er også en etablert foredragsholder innen matkunst og inviteres jevnlig som jury-kokk verden over.⁠

Lidenskap for Catering

Catering adapted to your needs!

Et begrenset antall ganger hvert år kan Nila tilby en fantastisk matopplevelse i form av catering for opptil 100 gjester. Dersom du er ute etter en catering som er unik, smaksrik og profesjonelt utført, kan vi skreddersy din fest til den minste detalj og etter dine ønsker.

Kontaktoss

Opplev en ny og spennende matopplevelse i hjertet av Kongsberg

Storgata 35,
3612 Kongsberg Norway

Åpningstider

Tirsdag-Torsdag 17-22
Fredag-Lørdag 17-23
Søndag 17-21